Karrier

Az adesso orange több mint munkahely: támogató közösség, inspiráció és lehetőség.

Közösség

Közösség

Veled leszünk teljesek

A minőségi munka alapja a megbízható és stabil szakértői gárda, amely csapatban fejlődik és együtt gondolkodik. Erőssége éppen az a diverzitás, amely dinamikussá és rugalmassá teszi.

Nálunk számos karrierlehetőség áll előtted, a gyakornokitól eljuthatsz akár a senior vagy a management szintig. Együtt felfedezzük az erősségeidet, megtaláljuk neked azt a pozíciót és utat, amiben kiteljesedhetsz, a saját és ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.


Támogatás

Támogatás

Mentorprogram

Akkor sem engedjük el a kezedet, ha már beléptél hozzánk. Mentorod végig segít majd abban, hogy minél sikeresebben végezhesd el a feladataidat és illeszkedhess be a csapatodba.

Ha már megtaláltad a helyed nálunk, akkor is szükséged lehet tanácsra. Kérdéseiddel továbbra is bátran fordulhatsz mentorodhoz, vagy bármelyik kollégádhoz.


Munkakörnyezet

Munkakörnyezet

Győr, Budapest, Pécs és Debrecen

Védjegyünk a családias légkör, ami a folyamatos bővülés ellenére sem változott. Ez a támogató környezet mellett a különböző kényelmi funkcióknak és kikapcsolódási formáknak is köszönhető.

Az open office lehetőséget nyújt a kollégák közötti állandó kapcsolattartásra, ugyanakkor a hangszigetelt phone boxban bárki nyugodt körülmények között intézheti a bizalmas hívásokat, akár magán-, akár munkaügyben telefonál.

A kényelmes munkavégzést az ergonómiai feltételeknek maximálisan megfelelő állítható bútorok és szemkímélő nagyképernyős monitorok biztosítják.


Miért az adesso?

Miért érdemes nálunk dolgozni?

Miért az adesso?

 • Befogadó környezetet biztosítunk

  Új kollégáink belépését és beilleszkedését mentori rendszerrel könnyítjük meg, amely nem csak az onboarding folyamat során működik.

 • Együtt fejlődünk

  Minden területen támogatjuk az out of box gondolkodást és a szakmai fejlődést. Munkavállalóink szabadon használhatják az Udemy és az SAP Learning HUB felületeit.

  Lehetőséget biztosítunk az SAP Certification megszerzésére, a nyelvtudás fejlesztésére, a soft skill és vezetői tréningeken, a „Think" innovációs versenyen és az adesso Digital Business Day-en való részvételre - utóbbin akár előadóként is.

 • Béren felüli juttatások

  Bónusszal jutalmazzuk a teljesítményt, tudományos munkára ösztönözzük szakértő kollégáinkat szakmai blogok írásával, egyetemi előadások tartásával. Munkatársi ajánlási programunk kiemelkedő, melyet magas összegű prémium kifizetéssel motiválunk.

  Minden kollégánknak egészségpénztári számlát nyitunk, hozzájárulunk az önkéntes nyugdíjpénztári befizetéshez, a diploma megszerzéséhez, a házasságkötéshez, a babaváráshoz és a sportteljesítményekhez.

Miért az adesso?

 • Egyensúlyban a munka és a magánélet

  Arra törekszünk, hogy megadhassuk neked a kellő szabadságot, ezért rugalmas munkaidőt, hibrid és full remote munkavégzési lehetőséget biztosítunk kollégáinknak.

  Nálunk egyértelmű, hogy december 24. és 31. között mindenkinek jár a szabadság, de a különleges alkalmakat (iskolai beiratkozás, költözés, házasságkötés) is tiszteletben tartjuk, sőt ha egy kis Én-időre vágysz, fizetetlen szabadságra is elmehetsz.

 • Munkahelyi jóllét

  Standardok mentén létezünk, de szabadon. Nekünk számít, hogy mindenki jól érezze magát nálunk, ezért hiszünk a nyílt kommunikációban, szívesen fogadjuk a jobbító szándékú ötleteket, és FeelGood menedzserünk ajtaja is nyitva áll előtted.

 • Nálunk mindenki ugyanolyan fontos

  Az iparágban megszokotthoz képest nálunk jóval magasabb a női munkavállalók aránya. A sokszínűség jegyében olyan programokat indítunk, mint a női egyenjogúságot támogató „She for IT" vagy a „Female Talent Programme".

 • Egy család vagyunk

  Csapatunk nyári fesztiválok, szemináriumi kirándulások, ünnepségek, munkahelyi reggelik és csapatépítők során kovácsolódik össze, hogy a közös életünk ne csak a munkáról szóljon.


Kitüntetés

Kitüntetés

Megbízható Munkaadó

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elismerte munkaadói megbízhatóságunkat, és elnyertük a "Megbízható Munkaadó" címet. Célunk, hogy példaértékű módon gondoskodjunk munkatársaink munka- és életkörülményeiről.


Állásajánlat

Nyitott pozíciók

Állásajánlat

HR gyakornok

Győr

Érdekel

Állásajánlat

SAP tanácsadó és/vagy fejlesztő gyakornok

Győr, Budapest, Pécs, Debrecen

Érdekel

Állásajánlat

Junior SAP tanácsadó és/vagy fejlesztő

Győr, Budapest, Pécs, Debrecen

Érdekel

Állásajánlat

SAP fejlesztő - banking

Győr, Budapest, Pécs, Debrecen

Érdekel

Állásajánlat

SAP tanácsadó - banking

Győr, Budapest, Pécs, Debrecen

Érdekel

Állásajánlat

IT szolgáltatás- és projektmenedzser

Győr, Budapest, Pécs, Debrecen

Érdekel

Állásajánlat

SAP tanácsadó és/vagy fejlesztő

Győr, Budapest, Pécs, Debrecen

Érdekel

Állásajánlat

Csoportvezető

Győr, Budapest, Pécs, Debrecen

Érdekel

Állásajánlat

Sales Account Manager

Budapest

Érdekel

További karrierlehetőségeink

Egyéni jelentkezés

Örömmel segítünk megtalálni álmaid állását! Munkatársaink fel fogják venni veled a kapcsolatot a jelentkezésed után, és gondosan átvizsgálják a képességeidhez és igényeidhez leginkább illő lehetőségeket.

Jelentkezem