Szolgáltatásaink

Bármilyen műszaki vagy üzleti kihívással kell megküzdened - te elmondod a problémát, mi szállítjuk a megoldást. A legújabb technológiákkal segítjük a vállalkozásod, hogy gyorsabban haladj a versenytársaidnál.


SAP R/3 és S/4 HANA tanácsadás és fejlesztés

Az SAP R/3 és S/4 HANA tanácsadás és fejlesztés terén kiemelkedő szolgáltatásokat nyújtunk. Személyre szabott megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek, hogy hatékonyabban működhessenek és növeljék versenyképességüket. Az R/3 és S/4 HANA rendszerek bevezetése, testreszabása és optimalizálása terén is kiemelkedő szakértelmet nyújtunk, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb eredményeket érjük el.

Részletek

Alkalmazás üzemeltetés

Az adesso managed services szolgáltatásunkkal teljes körű IT-menedzsment megoldást tudunk nyújtani ügyfeleinek. Tapasztalt szakértőink segítségével biztosítjuk a rendszerek zavartalan működését, folyamatos támogatást és karbantartást biztosítva. Legyen szó tanácsadásról, fejlesztésről vagy hosszú távú üzemeltetésről, személyre szabott megoldásokkal támogatjuk ügyfeleinket az alkalmazásmenedzsment területén.

Részletek

SAP Business ByDesign

Az SAP Business ByDesign egy kulcsrakész üzleti megoldás, amely egyszerűsített, átfogó folyamatokkal segíti a gyorsan növekvő kis és közepes méretű vállalkozásokat. Az intelligens felhőalapú ERP-megoldás lehetővé teszi a teljes üzleti tevékenység egységes kezelését, beleértve pénzügyeket, marketinget, értékesítést, HR-t, gyártást, projektmenedzsmentet és logisztikát. A valós idejű adathozzáférés és a felhőalapú működés révén a vezetők hatékony döntéseket hozhatnak.

Részletek