Szolgáltatásaink

Alkalmazás üzemeltetés

Átfogóan és egyszerűen az adessoval

Alkalmazás üzemeltetés

Alkalmazás üzemeltetés

Az IT-menedzsment sokszor jelentős erőforrásokat követel, ami a vállalaton belül gyakran komoly nehézségekbe ütközik, tapasztalt szakértőket találni pedig egyre nehezebb. Emellett kihívást jelenthet a határidők betartása is, arról nem is beszélve, hogy a kritikus üzleti alkalmazások üzemeltetését nem befolyásolhatja az erőforrások hiánya. Amennyiben megfelelő szakmai háttérrel rendelkező szakértőkre bízza vállalata rendszer- és alkalmazásvilágának üzemeltetését, jelentős anyagi és erőforrásokat szabadíthat fel és mindig naprakészen tarthatja rendszereit.


Amit kínálunk:

Amit kínálunk:

  • Folyamatos elérhetőség - akár a megszokott munkaidőn kívül is
  • Nyelvi korlátok nélkül - magyar, angol és német nyelvű szolgáltatások
  • Smartshoring - a hazai projekteken is elérhető a nemzetközi szakértők tudása

Minden alkalmazásra van egy megoldásunk

Minden alkalmazásra van egy megoldásunk

A szükséges technológiai szakértelemmel és személyre szabott alkalmazásmenedzsment-szolgáltatásokkal támogatjuk ügyfeleinket - a tanácsadástól a fejlesztésen át egészen a hosszú távú üzemeltetésig.

A rendszer infrastruktúrájának üzemeltetése mellett szolgáltatásunk magában foglalja a támogatást és karbantartást, valamint a jelenlegi szoftvermegoldások továbbfejlesztését és a hibaelhárítást.


Támogatást nyújtunk

Támogatást nyújtunk a bevezetési vagy átállási stratégia teljeskörű kialakításában és megvalósításában. Egy előzetes felmérés során megvizsgáljuk a vállalat jelenlegi egyedi fejlesztéseit és üzleti folyamatait, feltérképezzük az elérhető előnyöket, és megtaláljuk a legoptimálisabb alternatívát.