Szolgáltatásaink

SAP R/3 és S/4Hana tanácsadás és fejlesztés

Tanácsadás, fejlesztés, támogatás

A rendszer együtt fejlődik a vállalattal

A rendszer együtt fejlődik a vállalattal

Ahogy fejlődik a vállalat, úgy fejlődnek a működését biztosító SAP-rendszerek, alkalmazkodva a felmerülő - akár egyedi - igényekhez és az új folyamatokhoz. Szakértőink úgy végzik el a szükséges frissítéseket, bővítéseket, illetve modulbevezetéseket, hogy a háttérben szinte észrevétlenül zajló műveletek nem zavarják meg a cég mindennapjait.


A tanácsadás, fejlesztés lépései

A tanácsadás, fejlesztés lépései

  • üzleti igény- és folyamatfelmérés
  • az SAP-ban kezelt ügyviteli és operatív folyamatok optimalizálása
  • a nem SAP-ban kezelt folyamatok integrációja

Ez magában foglalja:

  • az adat- és rendszermigrációs szolgáltatásokat
  • az egyedi mobileszközökre szánt fejlesztések megvalósítását
  • az interfészek és egyedi megoldások fejlesztését
  • a jogosultságkezelési és IT-biztonsági tanácsadást
Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel

Vállalkozásodnak segítségre van szüksége?

Ha nem tudod, hogy vállalatodnak pontosan mire van szüksége, fordulj hozzánk bizalommal, és szakértőink megtalálják az optimális megoldásokat számodra!

Kapcsolatfelvétel
Tudás - helyben

Tudás - helyben

Oktatás és változáskezelés

A digitalizációban rejlő lehetőségek kiaknázása ma már a hatékony működés alapfeltétele. Ennek jegyében a zökkenőmentes adoptációban is támogatjuk ügyfeleinket, hogy a napi ügymenet a változásokat követően is változatlan hatékonysággal működhessen. A kulcsfelhasználók számára külön oktatást biztosítunk, amelyen személyesen vagy távoli hozzáféréssel tudnak részt venni.

  • oktatás és változáskezelés (Change Management)
  • workshopok szervezése és lebonyolítása (távolról vagy személyesen)
  • dokumentációk, prezentációk elkészítése

A sikert eredményben mérjük

A sikert eredményben mérjük

S/4 HANA migráció

A jelenlegi SAP ECC-rendszerek támogatottsága hamarosan megszűnik, ezért az S/4 HANA rendszerre való átállás elkerülhetetlenné válik.

Az időben reagáló vállalatok jelentős versenyelőnyhöz juthatnak, hiszen az SAP HANA adatbázisára optimalizált újgenerációs ERP-rendszer jelentősen javíthatja az üzleti folyamatok hatékonyságát és átláthatóságát.


Folyamatos átállás, zökkenőmentesen

Folyamatos átállás, zökkenőmentesen

Az adesso SE a németországi SAP központtal közösen fejlesztette ki az SAP migrációs folyamatára épülő adesso Active Transformation® metodológiát. A megalapozott módszertanra és erős tudásbázisra épülő eljárás zökkenőmentesebb, rugalmasabb és hatékonyabb átállást tesz lehetővé. A folyamat kialakítása az SAP által ismert legjobb gyakorlatok és a migrációs projektek során tapasztalt leggyakrabban felmerülő iparági sajátosságok figyelembevételével történt.


Támogatást nyújtunk

Támogatást nyújtunk a bevezetési vagy átállási stratégia teljeskörű kialakításában és megvalósításában. Egy előzetes felmérés során megvizsgáljuk a vállalat jelenlegi egyedi fejlesztéseit és üzleti folyamatait, feltérképezzük az elérhető előnyöket, és megtaláljuk a legoptimálisabb alternatívát.